Wandelverslag De “Survival” Wandeling Zondag 14 augustus ’22

Een paar dagen voor de wandeling kregen we een berichtje van Diana waarin ze aangaf dat het misschien een goed idee zou zijn de mensen erop attent te maken voldoende drinken, eventueel zoute drop en een petje mee te nemen aankomende wandeling omdat het ruim de 30 graden aan zou tikken. Wij vonden dit een goed plan en zijn hiermee aan de slag gegaan. Mario is van de filmspraakberichten, heeft dat een dag voor de wandeling in de groepsapp gezet en daarnaast hebben we een overlevingspakketje gemaakt met een flesje water om deze survival wandeling goed door te komen.

Uiteindelijk vertrokken we met een gezellige groep van 16 wandelaars

Mario die het filmpje maakt met de informatie van de volgende wandeling. (foto rechtsboven)

Over het water lag een omgevallen boomstam. Ik ga er niet overheen omdat ik niet de juiste gedachte hierbij zou hebben nl. die van; Val niet in het water waardoor ik dan dus juist in het water val natuurlijk.
Maar er is altijd een waaghals die het toch wil proberen en ik ga niet verklappen hoe het afgelopen is…..

Wegens medische problemen moest ik na 6 kilometer inhouden vandaar de beperkte hoeveelheid foto’s verder. Diana en Renate hebben gelukkig nog een aantal foto’s gemaakt vooral met deze hieronder ben ik heel blij omdat ik daar niet bij kon zijn. Dank jullie wel.

Tijdens onze wandeling in januari ’22 hebben we voor Olga 3 waterlelies in het water “geplant”.
We hebben toen besloten ieder jaar een keer deze plek mee te nemen in de route. Bij het uitstippelen van de route waren er nog geen bloemen te zien maar vandaag stond de eerste trots en fier boven water. Een emotioneel en mooi moment tegelijk.

Mario vraagt regelmatig of ze toevallig ook mocca ijs hebben als hem gevraagd wordt of hij nog een toetje lust.
Heel vaak is het antwoord nee. Deze keer kwam zijn droom uit een mocca ijsje met slagroom voor de hele groep van Het Strandhuys. Heel erg super bedankt hiervoor we vonden het heerlijk.

Wie oh wie zouden we deze keer eens vragen om het winnende lotje te trekken voor onze loterij met als prijs een wasbon van autowasstraat Washin7.
Na een rondje over het terras zag ik een bekend stelletje zitten Corina, Jack en hun hond Eros.
Wilma was de gelukkige winnaar van de wasbon van Washin7 ter waarde van 18 euro belangeloos ter beschikking gesteld door Washin7 Bergen op Zoom. Nog een leuke foto van Eros en zijn baasjes en bedankt voor de hulp.


Onze volgende wandeling, De Van Alles Wat Wandeling, is 11 september ’22
25 september ’22 hebben we een extra wandeling van 5,21 km en een rondleiding bij Wachin7 achter de schermen. Hou onze facebookpagina en website in de gaten voor meer nieuws binnenkort.

Wij vonden het weer een mooie gezellige en leuke wandeling en we hopen jullie ook.

Met een bloemengroet van Limagrain Nederland.

Groetjes,

Mario en Angelique
Bergse Wandel Club