Over ons

Beste Wandel liefhebber,
Leuk dat je onze pagina bezoekt,
Via dit stukje wil ik me even voorstellen, ik ben Mario Verstraten woonachtig in Bergen op Zoom. Nadat ik vele jaren diverse takken van sport heb beoefend, kwam er na die jaren uit dat mijn passie ligt bij het wandelen en dat dit heel goed is voor je lichaam en geest. Omdat ik graag dingen organiseer en regel dacht ik laat me eens proberen een wandel clubje op te richten in Bergen op Zoom. Na wat rond gekeken te hebben kwam ik er al snel achter dat men bij vele wandelingen moet betalen voor het deelnemen en of aan sluiten bij een wandelclub. Toen dacht ik; ik wil iets totaal anders. Vervolgens ben ik gaan zoeken voor een naam en hier kwam al snel uit op “Bergse Wandel Club.” De bedoeling van deze wandelclub is dat iedereen Gratis kan deelnemen aan een georganiseerde wandeling die wij maandelijks op een zondagochtend kunnen gaan wandelen voor jong en oud. Op deze wijze kan iedereen deelnemen.
Mocht je deel willen nemen aan een van onze wandelingen volg dan onze Facebook pagina. Verder zijn wij bereikbaar via e-mail: bergsewandelclub@outlook.com.
Ik hoop u een keer te mogen ontmoeten bij een van onze wandelingen.
Met vriendelijke wandelgroet,

Mario

Beste Wandelaars,

Mijn naam is Angelique ik woon in Bergen op Zoom en ben bij de wandelclub gekomen via de facebookpagina. Na de eerste keer meelopen werd mij gevraagd of ik mee wilde helpen met het vorm geven en organiseren van de wandelclub.
En dat doe ik met veel plezier. Ik hoop dat we met z’n allen vele leuke, gezellige en mooie wandeltochten gaan lopen.

Dus vind je het leuk, met een groepje, alleen of met z’n twee, loop dan gezellig met ons mee.

Groetjes Angelique.