Wandelverslag Ommetje vanuit de Wouwse molen De Arend zondag 14 april ’24

Nog voor half acht kwamen wij aan bij molen de Arend in Wouw en
om acht uur vertrokken we met 15 gezellige wandelaars.

Wilma en Angelique hadden beiden een cake gebakken van meel gemalen door deze molen en hebben deze geschonken om een steentje bij te dragen aan de molen. En wij kochten natuurlijk allemaal een plakje cake bij de koffie of thee. Ze hebben veel verschillende soorten meel te koop zoals broodmeel en pannenkoekenmeel.

Hieronder de winnaars.
De kadobon van Outdoor Roosendaal voor een gratis paar sokken is gewonnen door Mario.
Mario heeft deze terug geschonken en daarna was Ralph de gelukkige winnaar.
Jeanne won de wandelpin beschikbaar gesteld door de wandelpin, neem eens een kijkje op haar facebookpagina mocht je interesse hebben in een wandelpin. Dit was helaas de laatste wandelpin om te verloten. En Adrie won de wasbon van Washin7 belangeloos beschikbaar gesteld door Washin7. De lootjes werden getrokken door Dian vrijwilliger bij de molen waarvoor onze hartelijke dank. Wij wensen de winnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen.

De wandeling was 16,44 kilometer gelopen in een tijdsbestek van 3 uur en 2 minuten met een gemiddelde snelheid van 5,4 kilometer per uur.

Wij hebben weer genoten van deze wandeling en zien jullie graag weer bij onze volgende wandeling op zondag 26 mei ’24, verzamelen bij Boerderij de Bonte oe Oosteindseweg 37 in Sprundel om 7:30 in de ochtend en vertrek om 8:00 uur ook in de ochtend. Deze wandeling mag je niet missen, is tot nu toe mooiste wandeling van dit jaar.

Onze wandelsnelheid ligt tussen de 5 en de 5,5 kilometer.

Groetjes,
Bergse Wandel Club