Wandelverslag Laatste Zomerwandeling Zondag 24 augustus ’20

De zondag voor onze wandeling liepen Mario en ik een rondje en zeiden nog tegen elkaar dat we hoopten dat het de zondag 24 augustus van onze wandeling net zulk lekker weer zou zijn. Droog zonnig en niet te warm.

En toen was het de zondag van de wandeling.
Op het moment dat we naar buiten gingen om te vertrekken naar ons verzamelpunt bij MOC’17 dacht ik nog even zal ik een jas meenemen, maar optimistisch als ik ben verwachtte ik geen jas nodig te hebben.
Volgende keer kijk ik toch maar even op buienradar

Gerry was weer speciaal vroeg uit zijn bed gekomen om voor ons de deur open te maken zodat we eerst een kopje koffie of thee konden nemen voor vertrek. Wat wij enorm waarderen.

We vertrokken met 10 wandelaars en goed wandelweer. En omdat we een rondje langs het water gingen lopen was dat mooi meegenomen.

Onderweg ging het steeds harder waaien.

En na de wind kwam de regen. Gelukkig was het niet echt koud,

En als je dan een aalscholver ziet maakt dat ook helemaal niet meer uit.

Ze zeggen dat je haar gaat krullen van regen maar daar is op dit moment nog niks van te zien.

Bij Het Strandhuys hielden we een pauze en konden we een beetje opdrogen. Na een lekker bakje thee / koffie of warme chocomelk en iets lekkers vervolgde we onze weg.

En voor iedereen die gezien heeft dat er twee wandelaars alleen maar met hun rug op de foto staan tijdens de wandeling, en zich afvragen wie dat nou zijn…..voor deze foto hebben ze zich speciaal even omgedraaid.

Nog even langs Washin7 waar we wat lekkers meekregen en een leuke groepsfoto hebben gemaakt.

Aan het einde van de wandeling nog hapje en een drankje. Omdat de keuken bij MOC helaas niet open was hadden we dat hapje laten brengen.
Deze zijn ons aangeboden door een bekende cafetaria in Bergen op Zoom.

Als laatste heeft Gerry de winnaar van de cadeaubon, geschonken door Washin7, ter waarde van € 16,00 getrokken en deze keer was Erik de gelukkige winnaar.

De wandeling was 14,07 km gelopen in een tijdsbestek van 2 uur en 39 minuten met een snelheid van 5,3 kilometer per uur.

Onze volgende wandeling is 4 oktober en we zien jullie dan graag weer.

Groetjes Angelique en Mario