Wandelverslag Herfstwandeling Huis Ten Halve zondag 12 November ’23.

Tussen 07:30 / 08:00 verzamelden wij bij Huis Ten Halve te Roosendaal wat inmiddels al 155 jaar bestaat. De rede dat wij vanuit Huis Ten Halve vertrokken is omdat we vanuit hier door diverse dorpen komen en ook voor de mooie omgeving. Nadat Mario zijn algemene praatje had gehouden zijn wij gestart om 07:58 uur aan de herfstwandeling met 11 wandelaars. Bij vertrek was het een kleine wereld door de mist. Zo wandelde we door Nispen, Steenpaal, Rozenven, Nederheide, Schijf en Visdonk. Onderweg ging een wandelaar bij een paddenstoel op haar knieën om te kijken of er kaboutertjes thuis waren. Helaas geen kaboutertjes gezien maar wel een mooi foto momentje.

Vervolgens hebben wij een mooie groepsfoto gemaakt bij het Rozenven.

Nadat de wandelaars tijdens een rondje van 14,57 km in een tijdsbestek van 2:50:02 uur met een gemiddelde snelheid van 5,2 per uur weer bijgekletst waren, kwamen we weer aan bij Huis Ten Halve om 10:48 uur waar de kachel lekker brandt bij binnenkomst. Nadat iedereen voorzien was van een drankje (eigen kosten) riep Mario Angelique en Wilma naar voren voor het overhandigen van een kleinigheidje voor hun bewezen diensten de afgelopen maanden. Mario had voor ieder een wandelpin met daarop de tekst Wandelmaatje, maar er was natuurlijk ook een lekker stukje chocolade aan gekoppeld.

Hierna heeft Mario John, van Audax Klub Nedeland (wielerclub)deze zaten ook met hun leden binnen, gevraagd of hij de lootjes wilde trekken. Natuurlijk was hij bereid om een lootje te trekken. Zowel voor de cadeaubon van Washin7 als voor de waardebon voor een paar wandelsokken aangeboden door Outdoor Roosendaal. Vervolgens heeft John twee bonnetjes met daarop de naam van de winnaars uit de grabbelton getrokken. De waardebon voor de sokken ging naar Renate. En de cadeaubon van Washin7 ging naar Lies. zoals je kunt zien aan de foto’s waren de winnaars er super blij mee. Na de verloting gingen er enkele wandelaar weg en een aantal bleven nog lekker even kletsen en nagenieten van de wandeling. 

Mocht je na het lezen van dit verslag en het bekijken van de foto’s leuk lijken om ook eens mee te wandelen dan ben je van harte welkom op een van onze wandelingen zie wandel datums. 

Onze volgende wandeling is op Zondag 10 December ‘23 vanuit de Kladde. 

Met een vriendelijke wandel groet,

Mario & Angelique

Bergse wandel Club.