Wandelverslag Eindjaarswandeling De Kladde Zondag 10 december ’23

Op een mooie zondag in december, het was wel koud en het waaide behoorlijk hard maar gelukkig droog, vertrokken wij voor een wandeling in De Kladde vanuit Gasterij De Kladde met 15 wandelaars.
Zie foto’s

We hebben veel nieuws deze keer onder andere over de wandelpin waar je unieke pins voor de wandelliefhebber kan bestellen maar ook mee kan doen met de wandelchallenge 2024.
Dit jaar start de Wandelchallenge op maandag 1 januari 2024.
Onze wandelaars die meeliepen hebben allemaal een paspoort gekregen van de wandelpin en kunnen 1 januari gelijk starten.
Neem een kijkje op de website voor de volledige uitleg van deze wandelchallenge.
Daarnaast hebben we ook nog een wandelpin gekregen om te verloten onder de wandelaars en deze is gewonnen door Suzette.
Joyce van de wandelpin super bedankt voor dit alles en iedereen succes met de wandelchallenge.

De volgende loterij is een waardebon voor een paar wandelsokken op te halen bij Outdoor Roosendaal en ook jullie bedankt voor het beschikbaar stellen van deze waardebonnen.
En als “lid” van de wandelclub krijg je 10% korting op je aankoop als je onze naam, Bergse wandelclub vernoemt.

Als laatste dan de wasbon van Washin7. Deze is gewonnen door Ruud. Je mag altijd een voor en na foto sturen als je je auto bij Washin7 hebt laten wassen. Wie oh Wie zal de eerste zijn. 🙂

Suzette Marijke en Ruud gefeliciteerd met jullie prijzen.

De wandeling was 12,76 km in een tijdsbestek van 2 uur en 19 minuten met een gemiddeld tempo van 5,4 km per uur.

De volgende wandeling is 21 Januari ’24 vanuit de Family in Fijnaart.

Wij vonden het weer een leuke en gezellige wandeling met veel nieuws en loterijen en hopen jullie ook.
Tot de volgende keer weer en veel wandelgroetjes,

Angelique en Mario
Bergse Wandel Club