Wandelverslag Eerste Bergse Wandel Club on tour wandeling Zondag 21 november ’21

Op het moment van wakker worden hoorde ik het al. Het regende en niet zo zachtjes ook.
Met iets minder motivatie stapte ik toch maar uit bed. Op het tijdstip dat ik de spullen in de auto ging zetten regende het gelukkig al minder hard. Om half acht waren we aanwezig op het vertrekpunt van de wandeling in Rilland. Niet zo heel veel later waren we al met meer dan twee. Omdat er zich nog een wandelaar had aangemeld hebben we speciaal tot 08:00 uur gewacht. Maar helaas die had zich nog een keer omgedraaid denk. Een zeer korte toespraak van Mario want iedereen die aanwezig was zou de de toespraak al zelf kunnen houden.

Met enige regelmaat wandelen wij deze route en al een tijd wilde we deze met de wandelclub lopen. Lekker aan het water en op de windmolens na heerlijk rustig. Al zijn er wandelaars die bij het geluid, of beeld van de windmolens in slaap kunnen vallen heb ik gehoord. Helaas geen reetjes of andere dieren buiten de vogels gezien.

Deze keer geen groepsfoto maar wel eentje van Mario en mij. Er moet iemand de foto maken en soms willen wandelaars liever niet op de foto. Dat respecteren wij dan ook. 😉

Het was weer een mooie en gezellige wandeling met aan het eind een kopje warme chocolademelk of thee.
en iets lekkers. Daarna nog even de cadeaubon van Washin7 verloot die ons belangeloos zijn geschonken door Washin7 en waarvoor onze hartelijke dank.

De winnaar was heel duidelijk dat was Wilma die wij hartelijk danken dat ze er was anders waren we misschien wel rechtsom gekeerd om 8:00 uur. Nog een fotootje erbij en daarna vertrokken we weer naar huis.

De wandeling was 9,49 km gelopen in een tijdsbestek van 1:46:11 uur gemiddelde tempo 5,2 km per uur.
Zondag 12 december is onze volgende wandeling. Tot dan.

Groetjes,
Bergse Wandel Club