Wandelverslag Drie jaar bestaan wandeling zondag 16 februari ’20

7:15 waren we weer aanwezig bij M.O.C. ’17 voor onze drie jaar bestaan wandeling. Gerry was al aanwezig, De tafels en stoelen al klaar gezet voor ons. Een super leuk ontvangst waarvoor onze hartelijke dank.

Na een bakje thee of koffie gingen we met 13 wandelaars op pad. Dennis de storm was ons goed gezind, lekker windje leuke temperatuur en droog.

Ook tijdens de wandeling hadden we maar een paar drupjes regen. Onderweg nog een super leuke groepsfoto gemaakt bij een picknick tafel.

Nog een tussenstop gemaakt bij Marco, de bedrijfsleider bij Washin 7, waar de warme chocolademelk al klaar stond voor ons. Dat was wel heel lekker, even uit de wind en wat te warms te drinken en ook nog een aanmoediging voor de laatste kilometers.

Krijg je ook wel een mooi kapsel van als je in windkracht 8 een eindje gaat wandelen. Maar ondanks dat wilde Marco toch wel met mij op de foto. 🙂
Heel erg bedankt voor de heerlijke warme chocolademelk.
En al snel waren we weer terug bij M.O.C. ’17.

Totaal hebben we een afstand gelopen van 14,10 kilometer in 2:39:19 uur met een gemiddelde van 5,4 km per uur.

Omdat onze wandelaar van het jaar 2019, dat is degene die de meeste wandelingen heeft meegelopen in 2019, er tijdens onze wandeling in januari niet bij was hebben we deze keer de oorkonde van wandelaar van het jaar uitgereikt. En onze wandelaar van het jaar was……… Erik!!!
We vinden het gezellig dat je vorig vaak aanwezig was bij onze wandelingen en hopen dat je die trend dit jaar verder zet.

Ook hebben we weer een cadeaubon van Washin7 verloot onder de wandelaars die meeliepen en Sabine die voor ons de drankjes en de broodjes verzorgde hadden we bereid gevonden een lootje te trekken.
De gelukkige winnaar was Willeke. Heel hartelijk gefeliciteerd met de cadeaubon voor een gratis wasbeurt van je auto ter waarde van 16 euro bij
Washin7 de meest moderne, grootste en duurzame wasstraat van Nederland.

Daarna gezellig samen nog wat gedronken en gegeten en voldaan weer naar huis gegaan. Gerry, Sabine en wie ik nog vergeet van M.O.C ’17 bedankt voor de goede verzorging van de lunch en tot de volgende wandeling weer op 22 maart 2020 zelfde plaats zelfde tijd.

Groetjes Angelique en Mario