Wandelverslag De Zeven Bruggen Wandeling Zondag 17 juli ’22

Zondag 17 juli ’22 hebben we weer genoten van een mooie wandeling.
Het vertrekpunt was bij Het Strandhuys en het was stralend weer.
We starten weer met een leuk groepje van 17 wandelaars.
Tijdens het uitstippelen van de wandeling was Mario de tel van het aantal bruggen waar hij overheen was gegaan een beetje kwijt. Daarom heb ik van iedere brug waar we overheen gingen een foto gemaakt.

De eerste brug.

De tweede en derde brug.

De Erasmusbrug lieten we letterlijk links liggen en gingen ervoor rechtsaf via het trapje naar beneden.

Verderop gingen we wel onder de Erasmusbrug door.

Hierboven de vierde brug en foto’s onder de vijfde brug.

Het fruit aan de boom zit hier al in zakjes. Kon alleen de weegschaal niet vinden voor een bonnetje en heb ze dus maar laten hangen.
Hier mijn reserve fiets voor als ik een lekke band rij of iets dergelijks.. 😉

En daarna de zesde brug.

Dit is de zevende brug. Omdat ik niet gerekend had op nog en brug was iedereen de brug al over voordat ik er een foto van kon maken. Voor de gedane moeite kreeg ik toch een 5 van iemand.

En toen kwamen we bij een natuurgebied waar ik niet met de fiets door kon omdat er hekken bij de in en uitgang staan die maar een klein stukje open gaan.
Ik zei dat ik naar dezelfde plaats zou rijden als vorige keer dus de wandelgroep ging rechtdoor en ik eromheen.
Toen ik daar aankwam zag ik de groep de andere kant oplopen.

Ik weer terug en daarna de goede kant op, nog even een foto gemaakt van de achtste brug met mijn fiets erop bij gebrek aan wandelaars, en toen snel de groep achterna gefietst. En ja hoor daar zag ik ze weer en kon ik weer aansluiten. En nee ik had niet ondertussen op een terrasje gezeten met een lekker bakje koffie of zo maar wel bijna 2 km omgefietst.

Zooo schattig.

Brug negen voor sommigen twee bruggen te ver. Die gingen een molshoop al voor een brug aanzien. Maar die tellen niet want daar kan je niet onderdoor.

De prijswinnaar van de Washin7 bon was deze keer René. Gefeliciteerd met deze cadeaubon ter waarde van 18 euro geschonken door washin7. Het lootje werd getrokken door Wilma die 14 juli 60 is geworden en ons trakteerde op koffie met gebak.

De wandeling was 11,81 km gelopen in een tijdsbestek van 2 uur en 16 minuten met een snelheid van 5,1 kilometer per uur.

Zondag 14 augustus ’22 is onze volgende wandeling. Iedereen die mee wil wandelen kan zich bij ons aansluiten.
Wij vonden het weer een gezellige, leuke en mooie wandeling en tot de volgende keer.

Met Vriendelijke Wandelgroet,

Angelique en Mario