Wandelverslag De Puzzel Wandeling Zondag 12 December ’21

Waarom de naam De Puzzelwandeling?

Met enige regelmaat hoorde wij van diverse wandelaars dat het heel handig is om een wandeling te lopen via knooppunten. Onze tweede wandeling in 2017 hadden wij ook via knooppunten uitgestippeld en uiteindelijk werd onze wandeling +/_ 5 kilometer langer dan dat wij uitgestippeld hadden. Wel veel lol gehad onderweg. Daarna zijn wij daar vanaf gestapt en liepen we de wandelingen eerst zelf een keer en daarna met de club.

Deze keer wilden we het toch nog een keer proberen en dat is zeer goed bevallen. We hadden allemaal leuke plannen die helaas, sommige letterlijk, in het water vielen waardoor we de route alleen nog op papier bij hadden. Daar stak de wind bijna een stokje voor omdat bij het maken van een foto ik vergeten was dat ik ze onder mijn arm veilig had gesteld, en de papieren waaiden weg. Van de drie kon ik er eentje redden en zo gingen we van de route navigeren, iedereen deze instaleren op zijn telefoon en de route op papier, naar alleen nog een beetje nat en modderig velletje waarop nog net de nummers zichtbaar waren.

Na de wandeling hebben we de nieuwe wandelkaartjes met datums voor 2022 uitgereikt. Een mooie foto gemaakt van dit moment.

Wilma had een doos met chocolade repen bij die beschikbaar zijn gesteld door de afdeling Begroening, recreatie- en sportgrassen en veldbloemenmengsels van het bedrijf Limagrain Nederland BV.
De gras- en veldbloemenmengsels worden vermarkt onder de merknaam Advanta.
Wij willen de afdeling begroening hartelijk danken voor deze attentie die heel goed gesmaakt heeft.
(klik voor meer informatie op de merknaam)

HIeronder wat foto’s van de uitreiking van de de wandelkaartjes en de chocolade repen. Water op de lens denk.

Daarna een lootje getrokken voor de cadeaubon van Washin7 die wij na iedere wandeling verloten onder de wandelaars en Wilma was de gelukkige winnaar. Zij was daar heel blij mee maar schonk deze terug en uiteindelijk werd
Adrie de winnaar van de cadeaubon die ons belangeloos worden geschonken door Washin7 de sponsor van onze wandelclub. Waar wij heel blij mee zijn.

Dit verslag schrijf ik op oudjaarsdag ’21 en sluit ik helaas af met een heel verdrietige boodschap.
Maandag 27 december kregen wij het slechte nieuws dat Theo en Bas zeer onverwachts en zeer zeker veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van hun vrouw en moeder Olga Slaats- Dekkers.
Wij zullen je missen en daarom lopen we de volgende wandeling 23 januari ’22 helaas niet met jou maar wel voor jou.
Wij hebben er geen woorden voor en wensen jullie veel sterkte toe.

Groetjes,

Bergse Wandel Club
Angelique en Mario