Wandelverslag De Kladde Polderwandeling zondag 15 oktober ’23

Tussen 07:30 / 08:00 verzamelden wij bij gasterij De Kladde, Kladde 12 te Lepelstraat met 15
wandelaars. De rede dat wij vanuit de kladde gingen wandelen was omdat wij tijdens
de wandeling van zondag 12 december 2021 daar langs kwamen en
meteen dachten dat dit een leuk plekje zou zijn om vanuit te gaan wandelen

Nadat Mario zijn algemene praatje had gehouden zijn wij gestart om 07:58
uur aan de Kladde Polder wandeling. Bij vertrek was te zien dat iedereen voorbereid was op verschillende weeromstandigheden die we konden verwachten tijdens de wandeling.

We kwamen door verschillende plaatsen zoals Koeverring, Notendaal, Pelsendijk en zelfs een stukje langs het Schelde-Rijnkanaal, met leuke bezienswaardigheden zoals je ziet aan de foto’s. Er heeft zelfs een wandelaar boodschappen gedaan bij van Meel zelfbediening tijdens de wandeling. (ook dit
kan tijdens de Wandeling).

Nadat de wandelaars tijdens een rondje van 12,32 km in een tijdsbestek van 2:13:51 uur met een gemiddelde snelheid van 5,7 per uur, en lekker weer bij geklets tijdens de wandeling in zowel regen, wind en jawel ook een zonnetje kwamen we weer aan bij het eindpunt om 10:12 uur bij de De Kladde Brabantse Gasterij waar de kachel lekker brandt bij binnenkomst.

Nadat iedereen voorzien was van een drankje en wat lekkers erbij (eigen kosten) heeft Mario Cora, de eigenaresse van de Kladde, naar voren geroepen om uit handen van Mario en Angelique de nieuwe wandelkaartjes van de Bergse Wandel Club On Tour 2024 in ontvangst te nemen. Vervolgens moest de cadeaubon van Washin7 ook nog verloot worden. Wij hadden gevraagd of de zoon van Cora dit wilde doen maar hij had geen tijd. Hij was druk bezig met het maken van lekkere verse taarten. ( ik Mario kan wel zeggen dat die echt lekker en vers zijn).

Vervolgens heeft Cora ook het bonnetje met daarop de naam van de
wandelaar uit de grabbelton getrokken. Renate was de gelukkige winnaar van de cadeaubon van Washin7, belangeloos geschonken door Washin7.
Zoals je kunt zien op de foto was ze er super blij mee. Na de verloting gingen er al enkele wandelaar weg en een aantal bleven nog even nagenieten van de wandeling.

Mocht je na het lezen en het bekijken van de foto’s zin hebben om ook eens mee te wandelen dan ben je van harte welkom op een van onze wandelingen.
Zie wandeldatums
op de homepagina.

Onze volgende wandeling is op Zondag 12 November ‘23
Met een vriendelijke wandel groet,