Wandelverslag De Groene Tour Wandeling 13 juni ’21

Januari ’21 was onze eerste en tevens tot nog toe onze laatste wandeling van dit jaar. Na maanden wachten waarin we niet mochten wandelen vanwege Covid-19 regels konden we eindelijk de wandelschoenen voor een wandeling met de Bergse Wandelclub uit de kast halen. En deze keer liepen we mijn favoriete rondje in dit seizoen. De foto’s hieronder spreken voor zich. We waren met een gezellige groep van 11 wandelaars, vertrokken vanuit Het Strandhuys en hebben bij terug komst een drankje met een heerlijk gebakje genuttigd. Voor mijn verjaardag zei Mario. Meteen werd er de verjaardag hit, lang zal ze leven, ingezet en mij een fijne verjaardag gewenst. Waarop hij zei dat mijn verjaardag niet vandaag was. Het gebakje smaakte er niet minder om en de stemming zat er goed in. Helaas zijn de foto’s van dat moment niet gelukt en die van de loterij van een cadeaubon ter waarde van € 17,00 ter beschikking gesteld door Washin7 ook niet. Het rolletje was vol denk.

De winnaar van de cadeaubon was Bas en weer hopen wij op een voor en na foto van zijn auto na gebruik van deze cadeaubon. En ik bedenk me nu dat een foto tijdens de wasbeurt ook leuk zou zijn. Wij wachten in spanning af.

De wandeling was 13,40 kilometer in een tijdsbestek van 2 uur en 31 min. met een gemiddeld tempo van 5,35 kilometer per uur. Wij hebben erg genoten van deze wandeling en hopen jullie ook.
Onze volgende wandeling is 18 juli ’21. Tot dan…

Groetjes,

Angelique en Mario
Bergse Wandel Club