Wandelverslag de Family in Fijnaart Nieuwjaars Wandeling 21 januari ’24

2023 ligt nog maar net achter ons en wij zijn alweer gestart met de eerste wandeling van 2024.
Met enige regelmaat krijgen we te horen dat om 8 uur op zondagmorgen vertrekken voor een wandeling wel erg vroeg is. Dat klopt maar in de winter ook wel heel erg mooi.

Deze dag, het was geen verrassing omdat het al op de homepagina van onze website stond, werd iedereen die mee kwam wandelen getrakteerd op een kortingsbon ter waarde van 50% op de rekening uitgereikt door de eigenaars Henk en Yvet van Family in Fijnaart. Hiervoor super bedankt en we hebben heerlijk gegeten en gedronken na de wandeling.

Leuk iedereen weer te zien in goede gezondheid na al die feestdagen en met 3 nieuwe leden erbij.
We vertrokken met 11 wandelaars helaas moesten 2 wandelaars afhaken tijdens de wandeling en vervolgden wij de tocht met 9 wandelaars. Het was aan de frisse kant maar wel mooi met de sneeuw rondom. Ondanks de lichte sneeuwval had iemand toch heel erg zijn best gedaan om een bijzondere sneeuwpop te maken.

Na de wandeling hadden we nog een aantal prijzen te verloten. We hebben al een hele prijzentafel nodig deze keer. Dit ook omdat we de wandelaar van 2023 bekend maken tijdens de wandeling van januari.

Deze keer is de wandelaar van 2023 Wilma. Gefeliciteerd met je oorkonde en de waardebon te besteden bij de Family, geschonken door de Bergs wandel club met daarbij nog een wasbon van Washin7 geschonken door Washin7.

Hieronder de winnaars. De kadobon van Outdoor Roosendaal voor een gratis paar sokken en de washin7 wasbon zijn gewonnen door Renate . Wilma H won de wandelpin beschikbaar gesteld door de wandelpin, neem eens een kijkje op de facebookpagina mocht je interesse hebben in een wandelpin. En Wilma won de wasbon van Wachin7. De lootjes werden getrokken door Yvet waarvoor onze hartelijke dank.
Wij wensen de winnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen.

De wandeling was 14,8 kilometer gelopen in een tijdsbestek van 2 uur en 40 minuten met een gemiddelde snelheid van 5,5 kilometer per uur.

Wij hebben weer genoten van deze wandeling en zien jullie graag weer bij onze volgende wandeling op zondag 11 februari ’24, verzamelen om 8:30 in de ochtend en vertrek om 8:00 uur ook in de ochtend 🙂

Groetjes,
Bergse Wandel Club