Extra Washin7 wandeling Zondag 25 september’22

We hebben er lang op moeten wachten, het plan heeft een tijd liggen verstoffen op de plank maar deze zondag ging het echt gebeuren de rondleiding achter de schermen bij Washin7 met vooraf een korte wandeling.

Bij aankomst om 08:30 waren er al 3 medewerkers van Washin7 aanwezig om de wandelaars te voorzien van koffie of thee. Om 09:00 vertrokken we met 17 wandelaars voor een rondje om de blok van 5,34 kilometer inclusief de medewerkers van Washin7. Het was een gezellig opwarmingsrondje en bij terugkomst stond Frank de eigenaar van de Washin7 wasstraten ons op te wachten met heerlijke koffie, Thee of chocolademelk met een heerlijk stukje vlaai in diverse smaken. De afstand van deze wandeling was 5,34 km in een tijdsbestek van 56 minuten en 51 seconden met een gemiddelde van 5,6 km per uur.

Nadat wij genoten hadden van al dat lekkers was het weer tijd voor de verloting van een wasbon onder de wandelaars. Frank heeft het lotje getrokken en de gelukkige winnaar was Rene. Gefeliciteerd namens Frank en de Bergse Wandelclub met je prijs.

Nadat Mario de wandeling officieel had afgesloten was het woord aan Frank.
Hij verwelkomde ons nogmaals en begon te vertellen hoe de samenwerking tussen de Bergse Wandelclub en Washin7 tot stand is gekomen.

Vervolgens heeft Frank met veel trots en enthousiasme van A tot Z uitleg gegeven van het ontstaan van de wasstraat en het groeien naar 7 washin7 vestigingen. Aan het einde van de presentie werden er nog de nodige vragen gesteld door de aanwezige wandelaars. Als laatste kregen we nog een rondleiding verzorgd door Marco door de hele wasstraat met een heel goede uitleg. Na deze uitleg was het voor iedereen wel duidelijk hoe verantwoord ze bezig zijn met het wassen van een auto maar ook met het oog op duurzaamheid en het Milieu. In twee woorden, top en heel leerzaam.

Tot slot van de rondleiding gaf Frank nog aan dat hij ook de komende 5 jaar verbonden wil blijven aan de Bergse Wandel Club. En dat alle wandelaars die aanwezig waren gratis met hun auto door de wasstraat mochten zodat na de wandeling en het lekkers ook nog in een stralende schone auto naar huis konden rijden. De wandelaars die met de fiets of te voet waren gekomen kregen een tegoed bon. Wij hebben hiervan genoten en we hopen iedereen die erbij was ook.

De Bergse Wandel Club
bedankt hierbij heel het Team van Wachin7.
Bergen op Zoom.

, . in een woord top en heel leerzaam hoe men heel verantwoord omgaat met het wassen van een auto en het milieu en klantvriendelijkheid.