Eten voor het goede doel bij de Commerce Kruisland 24 maart ’23

Eten voor het goede doel ColSensation KWF. 
Vrijdag 24 maart 2023 was ons avondje “Eten voor een goed doel.” met de Bergse wandelclub
in samenwerking met de Commerce in Kruisland een feit. 
Dit alles voor het goede doel ColSensation KWF. 

Wij waren met een gezellige groep van 30 personen. Het eten bestond uit een 3 gangen menu, voorgerecht, hoofdgerecht, en toetje met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. 

De avond bestond niet alleen uit eten want na het eten hadden wij als Bergse WandelClub nog een leuke loterij georganiseerd voor de mensen die deelnamen aan dit goede doel diner. Deze prijzen werden mogelijk gemaakt door diversen bedrijven:

Commerce Kruisland, 
Limagrain Riland, 
Coop Kruisland, 
Washin7, 
Andy kaashuis Lindeburg Roosendaal,
’T Bakkertje in Roosendaal. 

Nadat wij de prijzen op een originele en leuke wijze via een envelopje, wandelkaartje, lootje, balletje en weer het lootje hadden uitgereikt aan de winnaars hebben wij het totaalbedrag wat gedoneerd werd opgeteld. Een bedrag van € 245, = wat gedoneerd is door de Commerce en een bedrag van € 130, = wat nog gedoneerd is tijdens de avond in de daar voor bestemmende donatie boxen. Dit bij elkaar opgeteld kwamen we op een heel mooi totaalbedrag van € 375, =. 

Wij als Bergse Wandelclub kijken terug op een meer dan geslaagde avond en bedanken alle aanwezige, onze winkeliers die onze prijzen voor prijzentafel beschikbaar hebben gesteld, maar in het bijzonder gaat onze dank uit naar Edwin Maas van de Commerce voor het mogelijk maken van deze avond en zeer zeker niet te vergeten het Team /personeel van de Commerce die iedereen goed voorzien hebben van het lekkere eten en drankjes. 

In één woord iedereen super bedankt, en blijf ons volgen.

Bergse Wandelclub.
Op naar de Top van de Mont Ventoux Team,
Wilma, Angelique, Mario.