Bontekoe wandeling Sprundel zondag 28 mei ’24

Al een paar weken voordat we deze wandeling met de club zouden gaan lopen hoopten we
dat het niet teveel meer zou regenen aangezien we tijdens het uitstippelen van de wandeling
al in de blubber liepen.
Ach het is dan al eind mei. Dan zal het toch wel droog zijn……..

Helaas bleef het maar regenen dus een berichtje in de groepsapp dat de ondergrond weleens behoorlijk nat zou kunnen zijn en dat ik mijn lieslaarzen aan zou trekken.
We hadden mazzel op de ochtend van de wandeling want het was zowaar droog en op een klein buitje na zou de wandeling weleens droog kunnen verlopen volgens de weersvoorspelling.

We vertrokken vanuit de Bontekoe in Sprundel. Zij waren speciaal voor ons, zelfs tijdens het verzamelen voor de wandeling, geopend. Bij de Bontekoe verkopen ze biologische producten zoals vlees, sap, drank, en huisgemaakt ijs. En heb je altijd al gedroomd van je eigen koe kan je er hier één adopteren.

Aan het begin van de wandeling leek het mee te vallen, wel wat plassen maar niets dramatisch.
Leek het inderdaad…..

Een paar wandelaars hadden een paraplu bij en vaak is het zo dat
neem je een plu mee dan heb je die niet nodig.
Maar neem je geen plu mee dan wordt je nat.
Deze keer kwam het water niet van boven maar stond het water bij
een aantal wandelaars in de schoenen.

Had ik nu toch maar die lieslaarzen aangedaan.

Mario riep al vanaf dat wij de wandeling uitgestippeld hadden dat dit de mooiste wandeling is van alle wandelingen die we hebben gelopen in 7 jaar tijd. Nu kan ik mij niet al die wandelingen herinneren maar ik kan niets anders dan dat beamen.

We waren met een klein maar super gezellig groepje van 8 wandelaars waaronder een viervoeter.
Die had het heel goed naar haar zin beetje wandelen en genoeg te drinken onderweg.
We hebben veel mooie plekken gezien en ook heel veel lol gehad onderweg.

Na de wandeling nog even de loterij.
Hieronder de winnaars.

De kadobon voor een gratis paar sokken beschikbaar gesteld door Outdoor Roosendaal
is gewonnen door Adrie.

Wilma won de wandelpin beschikbaar gesteld door de wandelpin, neem eens een kijkje op haar facebookpagina mocht je interesse hebben in een wandelpin.

Marleen won de wasbon van Washin7 beschikbaar gesteld door Washin7 de sponsor van de Bergse wandelclub

De lootjes werden getrokken door Corina eigenaresse van de Bontekoe.
Wij wensen de winnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen en Marleen probeert een voor en na foto te maken als ze het niet vergeet.

De wandeling was 15,18 kilometer gelopen in een tijdsbestek van 3 uur en 20 minuten met een gemiddelde snelheid van 4,8 kilometer per uur.

Het was weer eens een keer een ouderwets gezellige wandeling en we zien jullie graag weer bij onze volgende wandeling op zondag 23 juni ’24.

Veel wandelgroetjes,

Bergse Wandel Club