Op naar de Top Team ColSensation KWF

November 2022, het idee om de Kale berg te gaan bewandelen is ontstaan. 

December 2022, Mario, Angelique en Wilma schrijven in bij de organisatie ColSensation te Roosendaal. Mario en Wilma gaan de Mont Ventoux oplopen, Angelique gaat mee als vrijwilliger. 

We spreken af om serieus te gaan trainen, Mario houdt de kilometers bij die we gezamenlijk lopen. 

Tijdens die wandelingen hebben we allerlei weersomstandigheden gehad, regen, sneeuw, brandende zon. In augustus staat er 666 km op de teller.

11 september 2023, met een gesponsorde Toyota Corolla hybride rijden we naar Caromb. Een rit van dik 1000 km. Daar ie dan: de Mont Ventoux. Moeten we die bewandelen? 

15 september, het is zover. Het is perfect wandelweer. Angelique vertrekt al vroeg naar bergpost 3, Mario en ik worden om half acht smorgens aan de voet van de Mont Ventoux afgezet. En daar gaan we dan. Iedere deelnemer is duidelijk herkenbaar aan de oranje shirts, er hangt een positieve sfeer. De vrijwilligers zorgen goed voor ons en voor dat we het weten zijn we bij post 3 waar Angelique staat. Voorzien van vers water, krentenbol en een zoute tuc koekje vertrekken we voor de laatste 7 kilometers. 

We hebben het gehaald!! We zijn op de top!

Iedereen bedankt voor de appjes, de donaties en de babbels tijdens de wandelclub wandelingen. Het heeft ons gemotiveerd om de tocht te volbrengen.

Het op naar de top team,
Mario, Wilma en Angelique