Wandelverslag zondag 9 Juli ’17 Schin op Geul/Valkenburg

Beste Wandel Vrienden,

Vandaag ben ik gaan wandelen om 05:37 uur, vanuit Schin op Geul, richting Walem, Klimmen en van daaruit ben ik richting Valkenburg (Cauberg) gelopen. Het was aangezien het tijdstip zeer rustig overal, ik kan wel zeggen dat ik bijna alleen op een paar fietsers na alleen de Cauberg op ging. Ik  heb een afstand gewandeld van 17,25 kilometer, met een hoogteverschil van 206 meter, gemiddelde hartslag 108 SPM, gemiddelde tempo 12’17 “KM, de temperatuur tijdens mijn wandeling was 19 graden.  Ik ben weer voldaan en heb mijn Doel en Missie weer bereikt. Om 09:09 uur was ik terug. Wat mij tijdens de wandeling opviel was wel hoe later het werd hoe meer wandelaars ik tegen kwam. Ik ben nu eenmaal een vroege vogel, en mijn motto blijft hoe eerder op pad, hoe meer aan je dag. Uiteindelijk is het goed voor je lichaam en geest, maar deze kilometers tellen weer mee voor mijn wandeling van de Mont Ventoux van 15 september 2017.

Met Vriendelijke Wandel Groet.

Mario Verstraten.

Deze slideshow vereist JavaScript.