DEELNAME SAMENLOOP VOOR HOOP KWF KANKERBESTRIJDING 30 Juni / 1 Juli 2018

Beste Wandel Vrienden,

Het is best lastig om een zo groot evenement van nagenoeg twee dagen samen te vatten in een niet te lang verslag. Als wij er nu op terug kijken is het een super mooie ervaring geweest. Maar laat ik bij het begin beginnen.

Vrijdagavond hebben we een begin gemaakt, door de tent die we mochten delen met team GBWP alvast op te zetten. Als je dan zo rondkijkt en alles klaar ziet staan zou je zo gelijk van start willen gaan. Maar die nacht konden we nog gewoon thuis slapen in bed.

Zaterdag 30 juni om 10 uur stonden we weer bij onze kraam. We waren met voldoende mensen en de spullen waren al snel uitgepakt en uitgestald. Met dank aan Plus Gommers Roosendaal die een tas met een tegoedbon en levensmiddelen heeft geschonken t.w.v. € 52,00 en die € 80,00 heeft opgebracht voor de KWF kankerbestrijding.

Na de emotionele toespraak van burgemeester Frank Petter en we gezamenlijk een ronde hadden gelopen, beet André Verstijlen, van Zuid West FM, samen met Mario de spits af voor het eerste uur lopen. Daarna liep het als een trein. Een compliment voor alle teamleden, met z’n allen hebben we de 24 uur vol gelopen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Als speciale gast kwam op zaterdag en zondag Anna uit de Disneyfilm Frozen langs en zij is met diverse mensen en kinderen op de foto geweest, Toen zij zaterdag arriveerde gaf ze ook nog live een kort interview, afgenomen door Tim Mulders van Zuid West FM

Ook de overige teamleden hebben flink hun best gedaan om spullen bij elkaar te zoeken die we konden verloten. Samantha had van de Spar in Huijbergen een tas met levensmiddelen en twee waardebonnen geschonken gekregen en door het aantal Engelse dropjes in de pot te raden werd deze prijs verloot. Ook deze tas heeft een mooi bedrag opgebracht voor de KWF kankerbestrijding.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Lian bracht een aantal spullen geschonken door Intratuin en de Primera mee die je kon winnen door een envelop te trekken en Conny, Idalina en Petra C kwamen ook met een volle tas aan waar men enveloppen voor kon trekken.

Voor mezelf vond ik het mooiste moment toen we een ronde liepen tijdens de kaarsenceremonie en
al die kaarsenzakken langs de kant stonden te branden. Op iedere kaarsenzak een persoonlijke boodschap, voor of aan een dierbare gericht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De nacht was koud maar wel sfeervol.
In de nacht, met de maan en de sterren aan de hemel en een rustig muziekje, over de sintelbaan lopen is toch weer anders dan gedurende de dag in het zonnetje en met alle drukte om je heen.

Maar al snel kwam het zonnetje weer en werd het gelukkig weer warmer. Voordat we het wisten was het weer twee uur en liepen we het laatste rondje. Wij kijken terug op een mooie en bijzondere 24 uur en met een voldaan gevoel zijn we weer huiswaarts gekeerd.

In totaal hebben we een bedrag opgehaald van € 406,00 euro aan de kraam, dat nog niet gestort is op onze aktie pagina, maar waar we heel trots op zijn. En op onze aktie pagina staat een bedrag van € 992,00. En er komen nog steeds donaties binnen.

Speciaal willen wij bedanken de fotografe Maggy Soeters

en Corrie Goossens

die belangeloos foto’s gemaakt hebben voor de aktie, op de foto met Anna uit Frozen, iedereen die een donatie heeft gedaan en natuurlijk onze teamleden die allemaal met een eigen aktie geld binnen hebben gehaald.
Iedereen super bedankt!!!!

Groetjes,

Mario en Angelique

Bergse Wandel Club