Wandelverslag wandeling 23 Juli ’17

Beste Wandel Vrienden

Zondag 23 juli ’17 hebben we met een 9 tal leden van de wandelclub een leuke wandeltocht gelopen, met een lengte van 17,93 km en een gemiddelde snelheid van 5,1 km per uur. Het vertrek punt was vanuit Stichting Samen Werken aan de parallelweg waar we eerst gezamenlijk een bakje thee/koffie hebben gedronken. Van daaruit zijn we om 8 uur vertrokken en via het nieuwe tunneltje richting het centrum gelopen. Langs de nieuwbouwwijk aan de haven, de Theodorushaven en zo  door het industrie gebied richting Halsteren. Het verbaast mij toch wel een beetje dat je zo midden in het industriegebied een veldje met schapen tegenkomt.

In Halsteren hebben we bij cafézaal Tivoli een pauze ingelast en wat gedronken.

Vandaar uit terug naar Bergen op Zoom en een leuke groepsfoto gemaakt door een voorbijgangster, waarvoor onze dank hij is goed gelukt.

Bij aankomst aan de fort Prinsenweg hebben we een extra vierkantje gelopen omdat we een stukje van de route af waren maar na twee keer rechts en twee keer linksaf zaten we weer op de goede weg. En omdat je als wandelaar zuinig moet zijn op je voeten liepen we even langs van Top tot Teen aan de schiethoek om onze voetjes te laten verwennen.

Maar dan zullen we toch een andere keer terug moeten gaan omdat vandaag de luiken dicht waren. Wel een leuke groepsfoto, gemaakt door een fotograaf, die voorbij zoefde op de fiets voor een snelle boodschap, maar toch even de tijd nam om van ons een foto te maken.

Om half 1 waren we weer terug bij het vertrekpunt en hebben we nog wat rek en strek oefeningen gedaan onder leiding van Marja.

We hebben echt mazzel gehad omdat we heel mooi wandelweer hebben gehad. Een uurtje later en we hadden in de regen gelopen.
Ik hoop dat iedereen het leuk en gezellig vond en bedankt voor het meelopen vandaag en wie weet tot de volgende keer. Wij hebben weer met veel plezier gewandeld vandaag.

Met Vriendelijke Wandelgroetjes,
Bergse Wandel Club

Deze diashow vereist JavaScript.