Wandelverslag verrassingswandeling zondag 15 juli 2018

Beste wandelvrienden,

Zondag 15 juli ’18 hebben we met een 8 tal leden van de wandelclub weer een mooie wandeltocht gelopen, met een lengte van 16 km en een gemiddelde snelheid van 5,3 km per uur.

Het vertrek punt was vanaf de Boulevard aan het water bij de Bergse Plaat. De eerste wandelaar stond al in de startblokken toen wij aan kwamen om half  8.

Om 8 uur vertrokken we richting de Heimolen. Via de Fianenstraat naar het Beatrixpad waaraan gelegen het Koningin Beatrixbos, waarvan de eerste boom in 1993 werd geplant door Prins Claus, en vervolgde we de route achterlangs de Bergse Plaat vanwaar je een supermooi uitzicht hebt op het Markiezaatsmeer en daar ver voorbij.

Langs het Reimerswaalpark naar de Noordlandseweg over de Noordlandse dijk een stukje industrie gebied en via de waterschans terug, waar je sinds 23 juni ’18 een mooi rondje Binnenschelde kan wandelen of fietsen.

En zo kwamen we weer aan bij het beginpunt. Op dat moment was het al behoorlijk warm en waren we wel toe aan wat te drinken. Dus hebben we gezellig met z’n allen wat gedronken en zijn daarna weer huiswaarts gekeerd.

We hopen dat iedereen het weer naar zijn zin had en kijken uit naar onze volgende wandeling.

Groetjes,

Mario en Angelique

Bergse Wandel Club

Deze diashow vereist JavaScript.