Wandelverslag Keutenberg 8 Juli ’17

Beste Wandel Vrienden,

Vandaag ben ik gaan wandelen om 05:37 uur, vanuit Schin op Geul, richting de Keutenberg en van daaruit ben ik richting de Gulpenberg (Gulpen) gelopen. Ik ben tijdens mijn wandeling van alles tegen gekomen heuvels, Industrie, woonwijken, maar ook bossen. Ik heb een afstand gewandeld van 25,10 kilometer, met een hoogteverschil van 308 meter, gemiddelde hartslag 111 SPM, gemiddelde tempo 12’55 “KM, de temperatuur was tijdens mijn wandeling 23 graden. Ik moet wel zeggen dat ik weer van het padje af was en de weg weer een beetje kwijt was. Maar dat is mijn eigen schuld, i.v.m. dat ik geen route van te voren uitgestippeld had en gewoon ben gaan lopen, maar ook totaal geen oriëntatie gevoel heb. Om 11:01 uur was ik terug met een voldaan gevoel, en weer de nodige kilometer in mijn benen richting de Mont Ventoux van 15 September 2017.

Met Vriendelijke Wandel Groet.

Mario Verstraten.

Deze diashow vereist JavaScript.