Wandelverslag Bergen op Zoom/Fijnaart Zaterdag 29 Juli ’17

Beste Wandelvrienden,

Zaterdag 29 juli 2017 ben ik om 08:35 uur vertrokken om vanaf Bergen op Zoom, naar Fijnaart te wandelen. Maar niet zo maar een wandeling, dit was naar Eethuis Family Molenstraat 9 te Fijnaart. Ik had deze afspraak als tegenprestatie voor het plaatsen van mijn donatie box voor KWF.  Ik ben gelopen via Bergen op Zoom, Wouw, Kruisland, Oud- Gastel en van daaruit naar Fijnaart. De totale afstand was 27,99 kilometer in een tijd van 5:26:54 uur met een hoogte verschil van 37 meter. Toen ik om 14:02 uur daar aan kwam werd ik door Henk van Lenten, eigenaar van deze zaak, verwelkomt en hij was verbaast dat ik zo vroeg was geland ahaha. Vervolgens ben ik op mijn gemak op mijn vaste plaatsje in de zaak gaan zitten, en daarna heb ik alle calorieën die ik tijdens deze wandeling heb
verbrand er weer lekker aan gegeten. (zie foto’s).

Met Vriendelijke wandel groet,

Mario Verstraten

Deze diashow vereist JavaScript.