Wandelverslag 21 januari ’18 nieuwjaarswandeling

Beste Wandel Vrienden.

Zondag 21 januari de eerste wandeling gelopen van dit jaar. De wandelaars druppelden al snel binnen en om 9 uur vertrokken we. Het was een leuke en gezellige club bij elkaar. Bij het uitstippelen van de tocht vonden we het wel leuk om over het Turfpad te lopen voor een gedeelte. Aangezien het hele pad langer is dan 15 km was dat deze keer geen optie.

Daar aangekomen bevonden we ons op glad ijs. De ene na de andere wielrenner maakte een flinke schuiver. Soms zelfs met meerdere tegelijk. Gelukkig zijn wij met hier en daar een slippertje overeind gebleven. Dus wil je een keer over het turfpad gaan als het nat is en gevroren heeft, dan beter de schaatsen onder binden. 😉

Als je het turfpad volgt kom je ook over het Zoomlandviaduct  waarvan de schermen mede door mensen van Stichting Samen Werken zijn gemaakt, en waar we nog een paar leuke groepsfoto’s hebben gemaakt.

Verder hebben we het vooral heel gezellig gehad tijdens de wandeling. De totale afstand was 14,3 km in een tijdsbestek van 2 uur en 45 minuten. De gemiddelde snelheid lag op 5,3 km per uur.

We vonden het wel een leuk idee om aan de wandelaars die mee lopen ook eens te vragen of er iemand een stukje wil schrijven dat we dan kunnen plaatsen op de website. Een wandelaar van de maand.

De eerste wandelaar van de maand die de spits afbijt is Ad.
Waarvoor onze dank.

Iedereen bedankt voor het meelopen en voor de bezoekers van onze website veel leesplezier.

En misschien tot 25 februari. Dan bestaan we 1 jaar en die titel is dus ook gekoppeld aan de wandeling.

Met vriendelijke groet,

Bergse Wandel Club

 

Deze diashow vereist JavaScript.