De Voor Ieder Wat Wils Wandeling Zondag 18 augustus ’19


Zondagmorgen 18 augustus. Het was niet helemaal droog, regen dus, en we kregen een apje of de wandeling wel doorging. Natuurlijk gaat de wandeling door. Een echte wandelaar loopt ook door de regen.
Met een leuke club van 11 wandelaars vertrokken we om 08:00 uur vanuit
Het Strandhuys.

Richting Kijk in de Pot langs het kunstwerk met de tekst: Jij Die Hier Verdwijnt en doorzie dit niemandsland vol iedereen.

Van daaruit door het centrum en weer op naar de Waterschans.

En soms maak je een sanitaire stop op de verkeerde plaats. In dit geval ging zelfs de sirene af. Maar heel snel door lopen dan en hopen dat je niet op de camera staat.
Via Kop van ’t Hoofd over de Molenplaat en weer terug naar
Het Strandhuys.

En zoals bij elke wandeling dit jaar heeft iedere wandelaar zijn naam op een lootje geschreven bij aanvang van de wandeling en trekken wij een winnaar van een cadeaubon ter waarde van 16 euro, in te leveren bij Washin7 voor het uitgebreidste wasprogramma.
Het lootje werd getrokken door een medewerkster van Het Strandhuys en de winnaar was Erik. Gefeliciteerd met de cadeaubon.

Wij vonden het weer een gezellige, leuke en mooie wandeling en tot de volgende keer.

Mocht u nog wasbonnen willen bestellen voor onze goede doelen actie een racerunner voor Atletiek vereniging Spado kunt u deze bestellen via mail
bergsewandelclub@kpnmail.nl of bellen naar 06-22749297.
Deze wasbonnen zijn geheel belangeloos geschonken door Washin7 
en zijn te koop voor € 10,00 met een waarde van € 16,00 voor het uitgebreidste programma. Er zijn er nog 15 te koop en omdat het de laatste zijn zit er nog iets extra’s bij. Zeer zeker ook leuk om cadeau te geven.

Veel wandel groetjes en tot de volgende wandeling 20 oktober ’19.

Angelique en Mario