Avondwandeling De Spiegelbeeldwandeling 5 juni 2019

Beste Wandel Vrienden,
Woensdag 5 juni 2019 onze laatste wandeling van dit jaar vertrokken we vanuit Saus eten en drinken terras Aan ’t Water aan De Boulevard.


Het leek die dag in eerste instantie dat het niet zo mooi weer zou worden maar in de middag klaarde het toch wat op. Het was niet uitzonderlijk warm, dus precies lekker weer om te wandelen. En om 19:00 uur vertrokken we met een leuke groep van 8 wandelaars. Ondanks dat we genderneutraal gaan worden waren we met 4 vrouwelijke en 4 mannelijke wandelaars.

En tijdens deze wandeling vertelde Erik dat ik bij een van de vorige wandeling over kalkoenen had geschreven maar dat het dus pauwen waren geweest die reageerden voordat het onweerde en geen kalkoenen.
Deze wandeling gelukkig geen onweer we kwamen weer droog aan het einde.

En toen kwamen we een bord tegen. Nee he, dat kon toch niet waar zijn. Het pad afgesloten!! Maar gelukkig gingen wij een andere kant op.

Langs het wandelpad staan de braamstruiken weer vol in bloei dus nog een aantal weken en dan kunnen we een bakje bramen gaan plukken en jam van maken.

En toen waren we alweer rond geweest. Met z’n allen nog gezellig even gezeten en wat gedronken bij Saus. Bedankt dat wij van jullie uit mochten vertrekken en weer aankomen.

De winnaar van de Washin7 cadeaubon ter waarde van € 16,00 was deze keer Adrie. Gefeliciteerd met deze cadeaukaart.

Mocht u nog wasbonnen willen bestellen voor onze goede doelen actie een racerunner voor Atletiek vereniging Spado kunt u deze bestellen via mail
bergsewandelclub@kpnmail.nl of bellen naar 06-22749297.
Deze wasbonnen zijn geheel belangeloos geschonken door Washin7 
en zijn te koop voor € 10,00 met een waarde van € 16,00 voor het uitgebreidste programma

De wandeling had een lengte van 6,66 km in een tijdsbestek van 1 uur en 17 minuten met een gemiddelde van 5,4 km per uur.

Tot 23 juni onze volgende wandeling.

Groetjes Mario en Angelique