Wandelverslag waterliniewandeling zondag 8 april ’18

Beste Wandel vrienden,

Iedere maandelijkse wandeling is het voor ons weer een verrassing hoeveel mensen, en wie er komen meelopen. Ook deze keer werden wij weer aangenaam verrast en waren we met een leuke club van 15 wandelaars. Na de koffie of de thee vertrokken we vol goede moed en gingen we op pad en zoals de titel al aangaf liep de route voornamelijk langs de waterkant van Bergen op Zoom. Zo liepen we langs het Markiezaatsmeer de Binnenschelde en het Zoommeer. Het was mooi wandelweer al dreigde het even te gaan regenen, maar met een paar druppels kwamen we er goed vanaf.

Helaas moesten twee wandelaars tijdens de wandeling afhaken omdat het tempo iets te hoog lag. Zij waren bekend in de stad en wandelden verder op eigen tempo.

De wandeling had een totaal aantal kilometers van 15,94 km in een tijdbestek van 3 uur en 5 minuten met een gemiddelde snelheid van 5.3 km per uur.

Ook deze maand weer een verslag van een wandelaar.
De wandelaar van de maand is deze keer Gert Jan.
Mocht er iemand meelopen die het leuk vind om ook een keer wandelaar van de maand te zijn, en hiervan een verslag van te maken laat het ons dan weten via mail bergsewandelclub@kpnmail.nl
Wij kijken weer uit naar onze volgende wandeling 6 mei
Met Vriendelijke Wandelgroetjes,

Mario en Angelique

Deze slideshow vereist JavaScript.