Wandelverslag Washin7 wandeling

Zondag 18 maart ’19

Bij vertrek vanuit huis om kwart voor acht leek het niet zo mooi weer te worden. Maar vol goede moed gingen we op pad naar het vertrekpunt Washin7.

Daar aangekomen alles uitgepakt en klaargezet van wat we nodig hadden. Iedereen een briefje ingevuld voor de trekking van een cadeaubon van Washin7, en in de bak gedaan. En om half negen vertrokken we met 19 wandelaars richting Zonneplein langs de Cort Heyligerskazerne verder langs Sportpark Rozenoord, waar we alvast wat uitleg gaven over de avondwandeling van 3 april ’19 en van waaruit we die avond vertrekken.

Na een korte onderbreking gingen we weer op pad.

Een klein buitje onderweg en rond half elf kwamen we aan bij Hostel Stayokay waar we een pauze hielden van een klein half uurtje.

En weer terug bij het vertrekpunt Washin7

Bij terugkomst verzamelen we nog even in de kantine van Washin7 waar Marco de assistent bedrijfsleider de winnende naam trekt uit de bak met
lootjes. En de winnares van de cadeau pas van Washin7 is Rieneke.

De totale lengte van de wandeling was 15,05 km in een tijdsbestek van 2 uur en 52 minuten met een gemiddelde snelheid van 5,23 km per uur.

Wij vonden het weer een mooie en gezellige wandeling en hopelijk tot de volgende wandeling, woensdagavond 3 april, waarbij onze actie voor de aanschaf van een racerunner voor de G groep en de atleten van atletiekvereniging Spado centraal staat.
Mocht u nog een cadeaubon van Washin7 voor € 10,00 ter waarde van
€ 16,00 willen aanschaffen kunt u mailen naar: bergsewandelclub@kpnmail.nl
Deze bonnen zijn ons belangeloos geschonken door Washin7 en de gehele opbrengst gaat naar de Racerunner.

Met vriendelijke Wandelgroet,

Mario en Angelique