Wandelverslag De Nieuwjaarswandeling zondag 19 januari ’20

Zondag 19 januari was het weer zo ver. De eerste wandeling van ’20.
Om half acht aanwezig bij ons vertrekpunt van dit jaar M.O.C. ’17. We hadden er zin in en de eerste wandelaar was al aanwezig. Voldoende tijd om nog iets te drinken en wat te kletsen. Om acht uur vertrokken we met een leuke, gezellige groep van 15 wandelaars en een zonnig humeur richting Hoogerheide.

Bij de rotonde rechtsaf richting Hoeve Hildernisse. Onderweg daar naar toe haakten twee wandelaars af omdat het tempo wat te hoog lag.

Nog een leuke groepsfoto gemaakt onderweg. Zoek het verschil.

Over de Bergse Plaat terug en voor Het Strandhuys langs richting Fort- Zeekant en weer terug naar het begin punt M.O.C. ’17.

Daar aangekomen nog wat gedronken en de wasbon van Washin7 verloot onder de wandelaars die meeliepen. Liesbeth een vrijwilliger van M.O.C ’17 die speciaal voor ons bij vertrek en terugkomst aanwezig is, waarvoor onze hartelijke dank, was bereid het briefje te trekken.

Deze keer was Lies de gelukkige winnaar. Ze was er heel blij mee want ze had nog nooit niets gewonnen vertelde ze. En de auto was wel aan een wasbeurt toe.

Washin7 weer bedankt voor het belangeloos beschikbaar stellen van de cadeaubonnen.


De wandeling was 14,56 km lang en gelopen in een tijdsbestek van 2 uur en 47 minuten met een gemiddelde van 5,3 km per uur.

Iedereen weer bedankt voor de gezellige en leuke wandeling.


Groetjes en tot de volgende keer
Angelique en Mario