De Verrassingswandeling 5 mei ’19

Weer op tijd aanwezig bij ons vertrekpunt bij Stichting Samen Werken.
Een goed humeur meegenomen en wij waren er klaar voor.
Het is altijd afwachten wie er allemaal komt, de vakantiegangers hadden afgemeld en uiteindelijk waren we met een gezellig clubje van 6 wandelaars.

Richting stadspark daar linksom doorheen. In het park stonden diverse foto’s die horen bij de Wandelroute Bevrijding in beeld. Het was wat fris maar wel droog. Via de Zuidzijde Zoom naar de Halsterseweg die een hele metamorfose ondergaat.

Het zonnetje kwam ons ook nog vergezellen en we hielden er goed de pas in. Helemaal rechtdoor tot aan Hotel de Ram, waar wat hagelsteentjes naar beneden kwamen, en via de Beeklaan Halsteren verder in.

Toen we langs het Hertenkamp aan de Beek liepen ging het onweren en we konden aan de kalkoenen horen wanneer het weer ging onweren. Die begonnen te klokken voordat het ging donderen. Gelukkig bleef het wel droog al duurde dat niet lang.

We waren bijna bij onze pauze plaats Cafeeke De Beek toen het toch ging regenen. Daar werden we heel hartelijk ontvangen en de koffie en thee stonden al klaar. Na een half uurtje pauze gingen we weer op pad. Via de Dorpstraat, Halsterseweg, Fort Prinsenweg, Noordgeest, meilust langs het park weer terug.

Bij terugkomst hebben we weer een lootje getrokken uit onze Washin7 lootjes doos en de winnaar was deze keer Chunli Liu. Gefeliciteerd met je cadeaubon van Washin7 ter waarde van 16 euro.

De afstand was 14,50 km gelopen in een tijdsbestek van 2:56:49 met een gemiddelde van 5,0 km per uur.

Mocht u nog wasbonnen willen bestellen voor onze goede doelen actie een racerunner voor Atletiek vereniging Spado kunt u deze bestellen via mail
bergsewandelclub@kpnmail.nl of bellen naar 06-22749297.
Deze wasbonnen zijn geheel belangeloos geschonken door Washin7
en zijn te koop voor € 10,00 met een waarde van € 16,00 voor het uitgebreidste programma.

Wij vonden het weer een gezellige en leuke wandeling en tot de volgende keer 22 mei ’19. Dit is een avond wandeling.

Groetjes Mario en Angelique