De tweede avondwandeling 22 mei ‘19

Woensdag 22 mei onze tweede avondwandeling
Het was super mooi weer voor een wandeling overdag en we hoopten dat het in de avond ook nog zo zou zijn. Je weet maar nooit zo schijnt de zon en even later regent het.

Onze eerste avondwandeling, De racerunner Spado wandeling, had ik voor vertrek de weerapp nog geraadpleegd. Nu was het die dag toch al niet echt droog, maar volgens de app zou het die avond droog zijn met een zonnetje. Degene die die avond met ons meeliepen weten het ook, het onweerde en de regen kwam met bakken uit de lucht die avond. Dat was dus de laatste keer voor die app.

Maar terug naar deze wandeling.
Het was weer gezellig druk met 14 wandelaars en nog een Russische viervoeter genaamd Simon met een superleuk grijs kuifje op zijn hoofd.
Het werd een rondje Scheldemeer altijd mooi vooral in deze tijd met al dat jonge grut van de eendjes, ganzen, zwanen enz.

Onderweg begon het ook nog te sneeuwen al was de temperatuur daar niet naar maar het waren toch witte vlokjes en ze bleven nog liggen ook.
Dit is vooral goed te zien bij de groepsfoto’s.

De prijswinnaar van de Washin7 bon was deze keer Kees. Gefeliciteerd met deze cadeaubon ter waarde van 16 euro.

Bij ondergaande zon hebben we nog een drankje genuttigd op het terras bij Het Strandhuys en daarna keerde iedereen weer huiswaarts

Mocht u nog wasbonnen willen bestellen voor onze goede doelen actie een racerunner voor Atletiek vereniging Spado kunt u deze bestellen via mail
bergsewandelclub@kpnmail.nl of bellen naar 06-22749297.
Deze wasbonnen zijn geheel belangeloos geschonken door Washin7 
en zijn te koop voor € 10,00 met een waarde van € 16,00 voor het uitgebreidste programma.

De wandeling had een lengte van 6,66 km in een tijdsbestek van 1 uur en 22 minuten met een gemiddelde van 5 km per uur.

Tot 5 juni onze laatste avondwandeling van dit jaar.

Groetjes Mario en Angelique