Bergse Wandel Club te gast bij Gaaf met de Graaf ZuidWest FM en bij de Brabantse Wal Marathon 1 en 2 juni 2019.

Zaterdag 1 juni waren wij Bergse Wandel Club te gast bij Zuid West Fm.
En wel bij het programma Gaaf met de Graaf met Helmut de Graaf, Ron van Krugten en André Verstijlen.

Eerst om lekker koeken want dat is traditie als we daar naar toe gaan en daarna direct naar de studio. Samen met ons waren ook Frank van Washin7, de sponsor van onze wandelclub en de hoofdsponsor van ons goede doel de racerunner, en Jeroen Trainer van de G groep van Spado aanwezig.

We werden we heel hartelijk ontvangen en de sfeer zat er al goed in. In de uitzending bespraken we hoe het allemaal tot stand is gekomen en dat we zondag 2 juli met een kraampje zouden staan.

Wij vonden het weer heel gezellig en kijken weer uit naar de volgende keer.
Super bedankt namens ons allemaal.
Hieronder de link naar de uitzending:
Gaaf met de Graaf zondag 1 juni 2019Zondag 2 juni om 08:00 uur waren we al aanwezig bij de Brabantse Wal Marathon op het sintelveld bij Rozenoord. Yorick van Washin 7 stond al te wachten en Chunly had aangeboden te komen helpen en was ook aanwezig.

Eerst de kraam in ruimen en we konden beginnen met de verkoop.
6 keer ging er die dag een groep hardlopers, wandelaars of kinderen van start. Het werd ruim 30 graden die dag en ik heb bewondering voor degene die deze dag mee hebben gelopen.

Ook aanwezig was Prinses Anna van Een Magisch. Zij heeft medailles en prijzen uitgereikt aan de kinderen die meeliepen met de kidsrun van 1 km.

We hebben naar verwachting nog een aantal wasbonnen verkocht en om 15:00 uur gingen we weer naar huis. Yorick en Chunly bedankt voor alle hulp en alle winnaars gefeliciteerd.

Dat was weer een leuk weekend en op naar de avondwandeling woensdag 5 juni.


Veel Wandel Groetjes,

Mario en Angelique