2 jaar bestaan wandeling 24 februari ‘19

Wandelverslag 2 jaar bestaan Bergse Wandel Club

Februari 2019 bestaat onze wandelclub 2 jaar.
Dat wilden we niet zomaar voorbij laten gaan en al vroeg zijn we met de voorbereidingen begonnen.

Beetje rondgekeken van waaruit we zouden vertrekken en besloten dat we vanuit Het Strandhuys zouden starten waar we bij terugkomst van de wandeling 24 februari een 12 uurtje kunnen bestellen met vlees of vis.
Een Wandeling van +/- 10 kilometer met vertrek om 09:00 uur.

Omdat we niet voor verrassingen wilden komen te staan zijn we van tevoren even gaan proeven en het smaakte heerlijk.

Zaterdag 23 februari de laatste voorbereidingen voor de wandeling.
Bezoekje bij Boerke Bogers Vosseweg 4 Hoogerheide waar we een kist appels mee kregen en van daaruit naar de Lidl Laan van Borgvliet 1 Bergen op Zoom waar we een rugzakje met daarbij een flesje drinken en 2 repen mee kregen. Dit alles belangeloos geschonken.

En toen was het zondag de dag van onze 2 jaar bestaan wandeling.
Beetje zenuwachtig waren we toch wel.
Om 8 uur waren we aanwezig en de eerste wandelaars stonden al te wachten. Alle spullen uitgeladen en ons geïnstalleerd.
Bij vertrek kregen alle wandelaars een rugzakje mee met een drankje, iets gezonds en iets lekkers.
De briefjes met hun naam erop in de bak waaruit we na de wandeling een winnaar van een Washin7 cadeaubon ter waarde van € 16,00 zouden laten trekken. En toen waren we klaar voor vertrek met 22 wandelaars.

De deur uit en rechts af over de waterschans, langs de binnenschelde, de plaatvliet en zo achterom de Bergse Plaat via de Fianestraat naar de Antwerpsestraatweg.
Op dat moment onze kilometers bekijkende merkten we dat we ergens een omweg hadden genomen en dat het meer dan 10 kilometer zou gaan worden.

Uiteindelijk iets later dan gepland kwamen we aan bij Washin7 waar een bakje thee/koffie met een koek voor ons klaar stond. Er werd door Marco de bedrijfsleider uitleg gegeven hoe dat nu precies in zijn werk gaat zo’n wasstraat en de wandelaars kregen allemaal een handdoekje mee wat je na gebruik bij de wasstraat weer in kan leveren voor een schone doek.

Na wat super leuke groepsfoto’s te hebben gemaakt daar moesten we weer snel door omdat we wat achter liepen op het schema. Van daaruit de kortste weg naar de Boulevard en om 12:15 stapten we binnen bij Het Strandhuys.

Al snel hadden we de lunch voor ons neus staan en het eerste half uur was het bijna stil ondanks we met 28 man binnen zaten. Na de lunch hebben we de oorkonde voor de wandelaar die de meeste wandelingen mee heeft gelopen in 2018 uitgereikt.
Hans is de winnaar van deze oorkonde en daarbij zat ook een cadeaubon van Washin7 ter waarde van € 16,00

De eigenaars van Het Strandhuys Rian en Frank hebben de winnaars getrokken van de cadeaubonnen van Washin7. Rian de winnaar van alle wandelaars die hebben meegelopen, dat was Rene. Frank de envelop van onze like en deel actie op facebook en dat was Louisa.
Een leuke foto van deze wasbeurt mag altijd naar ons mailadres gestuurt worden.
Rian en Frank heel erg bedank voor de leuke samenwerking.

1 van onze wandelaar was Andrew Harijgens Wethouder Duurzaamheid en hij heeft nog het een en ander uitgelegd over waar Bergen op Zoom mee bezig is om duurzaam te worden zoals windmolens en zonne energie.
En dat wij die duurzaamheid ook voortzetten met de wandelingen.

In totaal hebben we 15,7 km gelopen in 2 uur en 50 minuten. iedereen bedankt voor de deelname wij vonden het ondanks de extra kilometers een gezellige dag en tot de volgende wandeling. Hieronder kun je zien waar het fout gegaan was. Bij de voordeur van Het Strandhuys links in plaats van rechts……..

Met dank ook aan Suzanne Braat voor het maken van de foto’s op beide locaties. Neem ook eens een kijkje op haar website Een Magisch Moment.

Met vriendelijke groet,

Mario en Angelique